Vizyon

SMS Ersanlar olarak şirketimizin vizyonunda bir dünya şirketi olmak yer alır. Tedarik gücümüzü artırarak geniş kitlelere erişim sağlamak bir diğer husustur. Konservede ulusal ve uluslararası pazardaki konumumuzu sürdürmek ve Türkiye'de konserve tüketicilerinin stratejik beklentilerine en kısa sürede uyum sağlamak. Dünya pazarına açılarak kalite, maliyet ve süre açısından mükemmel hizmet sunmak temel gayemizdir.

Misyon

Değerli müşterilerimize güvenli, sürekli konserve gıda sağlamak temel misyonumuzdur. Etkin üretim, verimliliği yüksek işletme, uluslararası standartlarda paketleme, depolama ve sevkiyat hizmetlerimiz ile en iyiye ulaşarak çalışmalar ortaya koymaya devam etmeyi hedefliyoruz.

Her aşamada planlı ve sistemli çalışarak kaliteli ürün ve hizmet üreterek müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenini sağlamak temel gayemiz. İçinde bulunduğumuz şehre ve topluma duyarlı olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Değerlerimiz

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası ile üretimimize devam etmek. Her Ersanlar çalışanı kaliteden sorumludur ve bunun bilinciyle hareket eder. Taze kültür mantarı, konserve mısır, konserve mantar, salamura mantar alanlarında sektörde öncü olmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Özenle seçip satın aldığımız veya ürettiğimiz ürünlerimizin doğasını korumak. En hijyenik, modern ve sağlıklı koşullarda çalışmak. Doğal kaynakları en verimli şekilde kullanarak çevre koruma tedbirlerini almak bizim için verimli ve etkili bir yoldur. 


Kalite yönetimi şartlarına uyarak sürekli iyileşen bir sisteme sahibiz ve bunun devamlılığını sağlamak temel hedefimiz. Kaliteli, lezzetli, sağlıklı, standardize edilmiş, GDO’suz ve alerjen içermeyen ürünleri sofralarınıza getirerek güvenilirliği üst düzeyde tutmayı görev edindik. Yasal standartların sağlanması şartıyla tüketicilerimize ürünleri istedikleri yerde ve istedikleri zaman uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemek temel değerlerimizi oluşturur. Bağcılık alanında ortaya konan pek çok faaliyet ile firmamızın hizmet yelpazesini gün geçtikçe daha çok geliştirmeyi hedefliyoruz.

Yönetim ve Organizasyon Fonksiyonumuz

Aile şirketi olan SMS Ersanlar organik ve dinamik bir yapıya sahiptir. Çalışan memnuniyetinin iyileştirilmesi, çalışan katılımını üst düzeyde sağlamak temel hedefken şirketin güç mesafesi düşüktür. Şirketin raporlama ağı hiyerarşik bir düzende ilerler. Bunun dışında şirket yapılanmasında hiyerarşi ön planda değildir. Her çalışan kendi görevini tamamlayıp ilgili birime raporlamakla görevlidir. 

Şirket içinde cinsiyetçi ayrımcılığa yer verilmeden tüm personelin eşit haklar çerçevesinde görevini sürdürmesi temel alınır. Üretim departmanında ağırlık kadınlardan oluşur. Mantar hassas yapılı bir ürün olduğu için kadınların bu görevi daha etkin şekilde sağlayabileceği düşünülür. 

Diğer tarafta yer alan kompost üretimi için ise erkek çalışanların görevi ağırlıktadır. Üretim departmanları günlük olarak CEO tarafından denetlenirken haftalık olarak da raporlamalar gerçekleştirilir. İşlerimizin temelini saman hasadı oluşturur. Kaliteli ürünlerle kurulan bir temele sahip olduğumuz için çalışmalarımız sistematik şekilde hız kesmeden sürdürülebilirliğe sahiptir.